Skip to main content

Brinna

Brinna

Nu är sommaren snart här och även så är JVNs debut EP “Brinna”. Med så väl svängiga instrumentaler som slående texter är hans låtar perfekta på en fest eller bara under skönt häng med vänner. Efter hans debut med Rexius Records under 2017 så är JVN nu äntligen redo att släppa sin första EP.

Med sofistikerad produktion och vardagliga texter så påminner hans musik om artister som Oskar Linnros och Danny Saucedo. JVN är inte den typiska kärleks-singer-songwritern utan är mer än kille som vill få sin publik att känna sig som hemma när de spelar hans musik i bilen eller innan en utekväll.

Med fyra låtar i längd i perfekt arrangemang fångar EPn som helhet en kärlekshistoria i presens. I projektets början anar man oro, som sedan genom vår lyssningsresa utvecklas från ett uppbrott, till en ånger och till slut hur JVN kommer till punkten där han blir okej med allt som har hänt.

JVN växte upp i en småstad i Värmland. Han utvecklade redan som väldigt ung stabila tekniker för sitt låtskrivande och en bra scennärvaro genom att medverka i musikaler. Tänk dig en blandning mellan Baloo och anden i glaset från Aladdin. En snäll och rolig kille, men inte alls någons dörrmatta. JVN blev signad av Göteborgs-belägna Rexius Records 2017 och släppte sin debutsingel senare samma år. Under 2018 släppte han sin andra singel “Förlåt” som har nästan 90 000 streams på Spotify. Nu presenterar vi stolt JVNs debut-EP, “Brinna”, den 29:e Mars på Rexius Records.

Brinna cover artwork JVN

Uppbrottet av en relation.

March 29, 2019